Profesionální rodinná, párová a portrétní fotografie ve Stružinci u Lomnice nad Popelkou

@Ateliér Dlouhá

Provozní detaily

provozní informace, např. dustupnost, provozní doba apod.
2:00 PM – 3:30 PM
Adresa

Stružinec u Lomnice nad Popelkou

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Poptávka našich služeb

Ludmila Dlouhá se sídlem Stružinec 71, 512 51 Lomnice nad Popelkou IČ: 69865744 je fyzická osoba podnikající dle obchodního zákoníku zapsaná v obchodním rejstříku, která zpracovává v případě vaší poptávky služeb v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní legislativou, následující osobní údaje:

  1. jméno a příjmení
  2. emailovou adresu
  3. telefon

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou Ludmilou Dlouhou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Ludmilou Dlouhou nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně společností XYZ.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  1. požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  2. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  3. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  4. vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

Použití cookies

Ateliér Dlouhá používá na této webové stránce cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

TypNázevÚčelExpirace
Cookies třetích stranGoogle AnalyticsZískání statistických informacíDle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění