Profesionální rodinná, párová a portrétní fotografie ve Stružinci u Lomnice nad Popelkou

@Ateliér Dlouhá

Provozní detaily

provozní informace, např. dustupnost, provozní doba apod.
2:00 PM – 3:30 PM
Adresa

Stružinec u Lomnice nad Popelkou

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
a

Jak to u nás probíhá?

Krok za krokem
e

Objednávka

Stačí vyplnit objednávkový formulář, ozvat se na facebooku, nebo napsat e-mail, následně se s vámi co nejdříve spojím a domluvíme vše potřebné včetně termínu.

d

Potvrzení objednávky

Po vyplnění objednávky Vám zašlu podklady k platbě zálohy, protože objednávku beru jako závaznou a to samé vyžaduji i od zákazníků. Po přijetí zálohy na bankovní účet nebo platby focení předem zasílám potvrzovací e-mail, který obsahuje informace k oblečení a další tipy k focení.

d

Před focením

Pár dní před focením, zpravidla 1-2 dny Vám pošlu sms s připomenutím termínu – to znamená, že je vše ok a focení se uskuteční tak, jak jsme se domluvili. Pokud by měla nastat nějaká změna kvůli nepříznivému počasí – volám a focení přizpůsobíme, nebo domluvíme na jiný den.

s

Kde se fotí?

Pokud nebude domluveno jinak, setkáváme se u nás na adrese Stružinec 71, kde se nachází fototaliér. V případě venkovního focení vyrážíme buď pěšky nebo autem na předem vybrané místo focení (dle stylu focení, světelných podmínek, ročního období,..). Také ráda přijedu za vámi domů (oblíbené u newborn focení).

Jak probíhá focení

Snažím se, abyste si focení užili, po celou dobu panovala uvolněná a příjemná atmosféra, a měli tak na focení příjemné vzpomínky. Po celou dobu jsem Vám k dispozici a pokud budete potřebovat, ráda Vám poradím a při focení navedu. Budeme se snažit o přirozené a uvolněné výsledné fotografie, i když budete před objektivem třeba úplně poprvé, jako většina mých zákazníků.

e

Výběr fotografií

Do 7 dnů od focení obdržíte náhledové fotky (základně upravený výběr fotografií), ze kterých si dle zvoleného balíčku vyberete ty nejlepší, které upravím a zašlu v plném rozlišení v elektronické podobě. Fotografie je možné přikoupit, když se vám jich bude líbit více.

e

Finální fotografie

Do 7-20 dnů od zaslání výběru zasílám finální fotky v elektronické podobě. A pak je už jen na Vás, jak s fotografiemi naložíte, zda si necháte fotky vytisknout do formátu dle svých potřeb, nebo si z nich třeba u nás necháte vyrobit velký fotoobraz do svého domova. Fotografie z časových důvodů netiskneme, pouze vám rádi poradíme, kde kvalitně tisknout.

Stačí přijet v dobré náladě a my se už o vše ostatní postaráme ♡

Doporučujeme přijet s umytými vlasy a upravenými nehty (i na nohou-fotíme bez ponožek/silonek nebo v čisté, ideálně nové obuvi), upraveným obočím, ať se můžete cítit před objektivem dobře a nic vás nerozptyluje. S odřeninami, modřinami, nebo třeba pupínkem, si nemusíte dělat starosti. Všechny vybrané fotografie prochází postprodukcí (dle zvoleného balíčku buď většími retušemi (ateliér), nebo základní úpravou (exteriér)).

Pokud máte jakýkoliv speciální požadavek, určitě se nebojte o něj říci. Doporučujeme využít profesionální vizáž – líčení a úpravy vlasů , obzlášť při ateliérovém focení.

S sebou si vezměte oblečení a doplňky dle své přibližné představy o fotografiích, ve kterých se cítíte dobře. Pokud byste si nevěděli rady s výběrem, nevadí, přivezte oblečení více a doporučíme Vám, co se bude nejlépe hodit. Doporučujeme oblečení bez obrázků. log a potisků. Doporučujeme si vzít věci, ve kterých fotografie ještě nemáte. Pod oblečení doporučujeme spodní prádlo tělové barvy nebo takové, které nebude prosvítat přes oblečení. V případě, že jedete s dětmi nebo miminkem, doporučujeme vzít s sebou i oblbíbenou hračku, svačinku. Přebalení/nakojení miminka je samozřejmě možné.

Délka focení se odvíjí od zvoleného balíčku (informace naleznete v ceníku). Nafotíme dostatečný počet fotografií a max. do 1 týdne obdržíte náhledy cca 50 fotografií, ze kterých si sami vyberete fotografie k finální úpravě a retuši. Výběr je tedy zcela na vás! U nás se vám nemůže stát, že byste se na obdržených fotografiích sami sobě nelíbili, nebyli spokojení s vaším výrazem apod., nebo by se Vám fotografie vybrané fotografem nehodily, což se občas stává, proto tuto možnost nabízíme.

Počet fotografií se odvíjí od zvoleného balíčku. Délka focení a počet snímků je koncipován tak, aby vznikl určitý počet / set fotografií, tak, aby byla každá fotografie jiná. Pokud Vám však nebude počet fotografií v balíčku stačit, je možné si fotografie přikoupit. Cena za fotografie navíc je uvedena u příslušného balíčku v ceníku nebo ji posílám v e-mailu s náhledy. Předem bychom vám moc rádi poděkovali za to, že oceňujete, že i my, jako většina kvalitních fotostudií, předáváme pouze upravené fotografie (náhledy není dovoleno používat).

Zakoupený balíček hotových fotografií v elektronické podobě obdržíte cca do 2 – 4 týdnů  od zaslání vašeho výběru. Čas dodání fotografí Vám bude upřesněn v e-mailu s náhledy.

Pro rezervaci termínu je nutné uhradit zálohu, která bývá 500 Kč nebo 800Kč z konečné ceny dle objednaného typu focení. Tato záloha je pojistkou, že máte o focení opravdový zájem a neberete naši domluvu na lehkou váhu. V případě, že byste na focení nedorazili a neomluvili se, nebo za sebe nenašli náhradu, propadá tato záloha na náklady spojené s přípravou na focení a jako náhrada za ušlý zisk. V případě vážných důvodů a omluvení se z focení je možné focení posunout (max. 1x). Cena za vybraný typ focení je splatná v den focení v hotovosti nebo převodem na účet. V případě přikoupení fotografií se platí doplatek bankovním převodem před zasláním fotografií.

Fotografie předáváme v digitální podobě – zašleme Vám unikátní odkaz, ze kterého si fotografie stáhnete. Momentálně nezajišťujeme tisk klasických fotografií, jelikož je lepší, když si každý vytiskne formát, jaký potřebuje. Můžeme Vám však dát doporučení, kde tisknout, abyste byli maximálně spokojeni. 

a

Těšíme se!

a
a